Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının nedir
- jebani
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 32
- Size Teşekkür Edenler: 2
7 yıl 3 ay önce #2159
Yazan: jebani
Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının nedir, jebani tarafından oluşturuldu
hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının memuriyete ve memuriyete geri dönmeye etkisi nasıldır
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Çalkarakuş
-
- Sorumlu
Az
Çok
- İletiler: 61
- Size Teşekkür Edenler: 10
7 yıl 3 ay önce #2164
Yazan: Çalkarakuş
Çalkarakuş tarafından Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının nedir konusunda yanıtlandı
Konuyla ilgili sitede yer alan görüşü inceleyebilirsiniz.
http://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/diger-kurum-gorusleri/2609-hukmun-aciklanmasinin-geriye-birakilmasinin-memuriyete-etkisi.html
http://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/diger-kurum-gorusleri/2609-hukmun-aciklanmasinin-geriye-birakilmasinin-memuriyete-etkisi.html
- kenan sever
-
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 43
- Size Teşekkür Edenler: 1
7 yıl 3 ay önce #2539
Yazan: kenan sever
kenan sever tarafından Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının nedir konusunda yanıtlandı
Verdiğiniz yazı gerçekten açıklayıcı bir yazı ama öte yandan çok uzun ve hukuksal bir metin.
Şahsen ben hepsini bitiremedim okumaya sıkılıyor insan ama benim yazının ilk kısmından anladığım hükmün açıklanmasının geri bırakılması durumunda snık 5 yıl süre ile denetim altında oluyor ve ceza almıyor, 5 yıl içinde suç işlemezse mevcut cezada siliniyor. şeklinde özetlenebilir
Şahsen ben hepsini bitiremedim okumaya sıkılıyor insan ama benim yazının ilk kısmından anladığım hükmün açıklanmasının geri bırakılması durumunda snık 5 yıl süre ile denetim altında oluyor ve ceza almıyor, 5 yıl içinde suç işlemezse mevcut cezada siliniyor. şeklinde özetlenebilir
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
7 yıl 3 ay önce - 7 yıl 3 ay önce #2544
Yazan: papatya
Sayın ZEBANİ,
Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması durumunda (bu tür kararlar, süresi iki yıla kadar olan mahkûmiyetler için verilebilmektedir), ortada bir mahkûmiyet hükmünün varlığından söz edilemeyeceğini ve bu şekilde verilen bir kararın memuru olmaya ve memur kalmaya engel teşkil etmeyeceğini düşünmekteyim.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının nedir konusunda yanıtlandı
jebani Yazan:: hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının memuriyete ve memuriyete geri dönmeye etkisi nasıldır
Sayın ZEBANİ,
Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması durumunda (bu tür kararlar, süresi iki yıla kadar olan mahkûmiyetler için verilebilmektedir), ortada bir mahkûmiyet hükmünün varlığından söz edilemeyeceğini ve bu şekilde verilen bir kararın memuru olmaya ve memur kalmaya engel teşkil etmeyeceğini düşünmekteyim.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Son Düzenleme: 7 yıl 3 ay önce Düzenleyen:papatya
Sayfa oluşturma süresi: 0.145 saniye