Atama
- Özkanmervemm
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 4 ay önce - 3 yıl 4 ay önce #16119
Yazan: Özkanmervemm
Atama, Özkanmervemm tarafından oluşturuldu
Eşim üniversite hastanesinde hemşire 4 bli ben askeri personelim doğuda şark görevi yapıyorum eşimin tayını sağlık bakanlığına bn olduğum yere nasıl çıkar bide muavakatı üniversiteler zor verıyormuş şimdiden teşekkürler
Son Düzenleme: 3 yıl 4 ay önce Düzenleyen:Özkanmervemm Neden: Bilgi ekleme
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 812
- Size Teşekkür Edenler: 181
3 yıl 4 ay önce #16120
Yazan: osman1
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli personel olarak görev yapanların, görev yaptıkları kurum içinde yer değiştirmeleri bazı hallerde (bazı mazeretlere bağlı olarak) mümkün olabilirken, kurumlar arasında yer değiştirmeleri ise söz konusu olmamaktadır.
Eşiniz başka yerdeki bir üniversite hastanesinde görev yapıyor olması ve bulunduğunuz yerde o üniversitenin hizmet biriminin olmaması durumunda, bulunduğunuz yere eşinizin atanmasının mümkün olmayacağını, ancak bulunduğunuz yerde birimi olan başka bir kurumda (yeniden işe giriyormuş gibi) görev alması durumunda naklen atanabileceğini düşünüyorum.
Eşiniz başka yerdeki bir üniversite hastanesinde görev yapıyor olması ve bulunduğunuz yerde o üniversitenin hizmet biriminin olmaması durumunda, bulunduğunuz yere eşinizin atanmasının mümkün olmayacağını, ancak bulunduğunuz yerde birimi olan başka bir kurumda (yeniden işe giriyormuş gibi) görev alması durumunda naklen atanabileceğini düşünüyorum.
- Özkanmervemm
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 4 ay önce #16122
Yazan: Özkanmervemm
Özkanmervemm tarafından Atama konusunda yanıtlandı
Hocam teşekkürle ama bulunduğum yerde üniverste hastanesi var
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 812
- Size Teşekkür Edenler: 181
Sayfa oluşturma süresi: 0.166 saniye