eğitim durumdan tayin olunabilir mi
- ogrencius
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 8 ay önce #15799
Yazan: ogrencius
eğitim durumdan tayin olunabilir mi, ogrencius tarafından oluşturuldu
04.10.2016 tarihinde elazığın bir ilçesine veteriner sağlık teknisyeni olarak atandım. selçuk üniversitesi veteriner fakültesinde 3. sınıfta okuyorum. eğitim durumundan dolayı konyaya geçiş yapabilir miyim?
not: normalde elazığ da eğitimime devam edecektim fakat 1. sınıftan başlayacağım ve birçok aldığım dersinde sayılmayacağı söylendiğinden 3 yıllık emeğimin boşa gitmemesi adına yardımcı olursanız çok mutlu um
not: normalde elazığ da eğitimime devam edecektim fakat 1. sınıftan başlayacağım ve birçok aldığım dersinde sayılmayacağı söylendiğinden 3 yıllık emeğimin boşa gitmemesi adına yardımcı olursanız çok mutlu um
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 815
- Size Teşekkür Edenler: 181
3 yıl 8 ay önce #15801
Yazan: osman1
osman1 tarafından eğitim durumdan tayin olunabilir mi konusunda yanıtlandı
Memurların naklen atanmasında göz önünde bulundurulması zorunlu olan mazeretler arasında eğitim mazereti yer almamaktadır.
Ancak kurumların, personelin eğitim mazeretlerine ilişkin taleplerini karşılayacak şekilde işlem yapmasını engelleyen genel bir düzenleme de bulunmadığından, özel mevzuatlarına ve hizmet gereklerine aykırılık oluşturmayacak şekilde, bu yöndeki taleplerin kurumların takdiriyle olumlu görülmesi de mümkün olabilmektedir.
Ancak kurumların, personelin eğitim mazeretlerine ilişkin taleplerini karşılayacak şekilde işlem yapmasını engelleyen genel bir düzenleme de bulunmadığından, özel mevzuatlarına ve hizmet gereklerine aykırılık oluşturmayacak şekilde, bu yöndeki taleplerin kurumların takdiriyle olumlu görülmesi de mümkün olabilmektedir.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.197 saniye