geçici görevlendirme
- tuggce
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- 5 yıl nakil yasağı mağduru
- İletiler: 7
- Size Teşekkür Edenler: 0
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
- İletiler: 812
- Size Teşekkür Edenler: 181
- levent
-
- Altın Üye
- şef
- İletiler: 270
- Size Teşekkür Edenler: 14
tuggce Yazan:: iyi günler bi sorum olacaktı . geçici görevlendirme için başvuru yaptım ve görevlendirmem kabul edildi . bu sürecte işlem basamakları nelerdir en son kendi kurumum görevlendirmemin yapılmasını kabul dip karşı gitmek istediğim kuruma yazımı göndermiş . benim yapmam gerekenler neler ilişik kesme yazısını hangi kurum yazacak ben takibi nasıl yapmalıyım. teşekkürler
Görevlendirmede ilişik kesme durumu yoktur. özlük haklarında maaşında asıl kurumun(kadronun olduğu) tarafından takip edilir.
görevlendirme yazınızla görevlendirildiğiniz yerde göreve başlayacaksınız.

- turanaga
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 159
- Size Teşekkür Edenler: 21
- levent
-
- Altın Üye
- şef
- İletiler: 270
- Size Teşekkür Edenler: 14
Görevlendirme yapılan kişi görevlendirildiği yere gitmezse gerekçesini belirtecek (sağlık, rapor v.s) mülki amir tarafından yapılan görevlendirmeye başka nedenlerle(keyfi) gitmeme olmaz. devam takibini görevlendirildiğin kurum yapar. diğer taktir de cezai durumla karşı karşıya kalınır.turanaga Yazan:: Geçici görevlendirmede bir yerden ilişik kesmeden diğer yere başlama yapılabiliyor mu. Ya da eski yerinde ilişik kesmeden ayrılan memur geçici görev yerine gitmezse, işe gitmediği süre bu nasıl ıspatlanacak ve hesaplanacak. Bence bir ayrıldı-başladı işlemi yapılması gerekir.
görevlendirme yazısının bir örneğini çalıştığınız kuruma vermek zorundasınız. böylelikle kurumunuzun bilgisi olur.

- bababaris
-
- Bakır Üye
- İletiler: 34
- Size Teşekkür Edenler: 0