Uzman Yardımcı İstifa ve Geri Dönüş
- selimserdengecti27@gmail.com
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
Asaletini almış bir uzman yardımcısı istifa veya muvafakat ile ayrıldığı kuruma yeniden uzman yardımcısı olarak dönebilir mi?
Haklarını ve hizmet süresini aynı şekilde elde edebilri mi?
Uzmanlık sınavı ve tez hazırlama işlemleri için daha önceki hakları ve sürelerini devam ettirebilir mi?
Bu konuda acil bir karar vermem gerekiyor (özelde şansımı denemek istiyorum ama 2 yıllık uzman yardımcısıyım) Herhangi bir kaynakta rastlamadım. 657 açık bir hüküm koymuyor, sadece kadro olması ve idarenin takdirinden bahsediyor.
Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
- İletiler: 806
- Size Teşekkür Edenler: 179
Bazı mesleklere ait yönetmeliklerde sadece uzmanların geri dönmesine imkan tanınırken, bazı yönetmeliklerde ise uzman ve uzman yardımcılarının geri dönüşüne imkan tanınmış bulunuyor.
- metinc
-
- Platin Üye
- İletiler: 903
- Size Teşekkür Edenler: 174
selimserdengecti27@gmail.com Yazan:: Merhaba arkadaşlar. memurlarnette de sordum ama ;
Asaletini almış bir uzman yardımcısı istifa veya muvafakat ile ayrıldığı kuruma yeniden uzman yardımcısı olarak dönebilir mi?
Haklarını ve hizmet süresini aynı şekilde elde edebilri mi?
Uzmanlık sınavı ve tez hazırlama işlemleri için daha önceki hakları ve sürelerini devam ettirebilir mi?
Bu konuda acil bir karar vermem gerekiyor (özelde şansımı denemek istiyorum ama 2 yıllık uzman yardımcısıyım) Herhangi bir kaynakta rastlamadım. 657 açık bir hüküm koymuyor, sadece kadro olması ve idarenin takdirinden bahsediyor.
Bilenler cevaplarsa sevinirim.
osman1 in dediği gibi hangi kariyer meslekten bahsettiğini bilmeden bu soruyu net cevaplamak mümkün değil. Kariyer meslekten kariyer mesleğe değişir.
- selimserdengecti27@gmail.com
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0

- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
- İletiler: 806
- Size Teşekkür Edenler: 179
- yılmazdurmaz
-
- Yeni Üye
- İletiler: 16
- Size Teşekkür Edenler: 1